„ДИРЕКТОР - НАЙ-ДОБЪР СОЦИАЛЕН ПАРТНЬОР“ ЗА 2019 ГОДИНА

„ДИРЕКТОР - НАЙ-ДОБЪР СОЦИАЛЕН ПАРТНЬОР“ ЗА 2019 ГОДИНА

„ДИРЕКТОР - НАЙ-ДОБЪР СОЦИАЛЕН ПАРТНЬОР“ ЗА 2019 ГОДИНА

24.12.2019

Кой не желае да работи това, което е негова мечта? Към това удовлетворение приятно допълнение е шеф, който прави най-доброто за своите служители и проявява разбиране към всеки един от тях. Може би за това е учреден конкурс за ръководител, който при това е и „най-добър социален партньор“. Награждаването на синдикалисти и социални партньори – кметове, зам.-кметове, директори на училища и детски градини, журналисти от цялата страна по традиция се извършва на тържествена церемония в навечерието на светлия християнски празник Рождество Христово.

Изключително горди сме, че тази година директорът на ОУ “Неофит Рилски“ г-жа Юлия Трионджиева завоюва престижното звание „Директор - най-добър социален партньор“ на тринадесетия национален конкурс, организиран от Синдиката на българските учители. Така г-жа Трионджиева доказа качествата си и оправда високото доверие.

Ръководенето не е никак лесна работа. Да управляваш, значи да работиш в името на успеха и прогреса. Постигането на високи цели изисква амбициозни личности, които да превръщат информацията в знание, а знанието в мъдрост. А добрият ръководител съчетава в работата си  професионализъм и авторитет, строга взискателност и човечност, добронамерено и справедливо отношение към хората, с които общува. Затова конкурсът е момент, в който си задаваме въпроси, определяме критерии, анализираме, избираме най-добрите.

Г-жо Трионджиева, пожелаваме Ви здраве и успех в трудното, но необходимо изграждане на партньорство между всички институции и организации, ангажирани с образованието.